Samla dina lån & krediter och sänk din månadskostnad

Samla dina lån och krediter till ett större lån och sänk din månadskostnad. Du kan snabbt och enkelt se vad din månadskostnad blir och under hur lång tid du behöver betala tillbaka. 

25 000 SEK 500 000 SEK
2 år 12 år
0 kr
3,5 % 18,95 %

Den här räknesnurran ger en ungefärlig månadskostnad för ett tänkt lån. Din exakta månadskostnad och ränta kan du få reda på genom att ansöka om ett lån hos oss. Den baseras då på de uppgifter du lämnat och en kreditupplysning från UC.

Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 6,29 %, 5 års löptid (återbetalningstid), uppläggningsavgift på 0 kr och en aviavgift om 10 kr (vid betalning med autogiro) uppgår den effektiva räntan till 6,70 %. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1957 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 117 942 kr. Exemplet som är beräknat 2021-06-28, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Räntan är rörlig och kan variera från 3,5 % till 18,95 %, vilket innebär att effektiva räntan kan variera från 3,62 % till 21,63 %. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. 

Exempelränta: 6,29 % Justera räntan
  • Samla dina mindre lån och krediter
  • Sänk din månadskostnad
  • Låna 25 000 - 500 000 kr utan säkerhet

Samla ihop dina smålån och krediter

Gick bilen plötsligt sönder och var tvungen att lämnas in på reparation? Eller semesterresan betalas samtidigt som slutbetalningen på ditt nyrenoverade kök?

Livet är fullt av oförutsedda utgifter och ibland löser vi det genom att låna pengar eller handla på avbetalning. Även om det är en enkel lösning i stunden, så kan det i längden kosta dig onödiga pengar.

Om du väljer att samla ihop alla dina smålån och krediter i ett privatlån kan du sänka din månadskostnad. Med Privatlånet kan du ansöka mellan 25 000 - 500 000 kr. Använd vår kalkylator och räkna ut vad din månadskostnad kan bli beroende på belopp och återbetalningstid.

Varför är det bättre med ett större lån istället för flera små? 

Det är enklare att få en lägre ränta på ett större lånebelopp än på ett litet. Genom att samla ihop den totala skulden och samla allt i ett enda lån får du betydligt lägre ränta. Med en lägre ränta kommer sedan lägre månadskostnad för skulden. 

 

Ersätt flera fakturor med en enda faktura och spara tid!

Det är betydligt enklare att betala en faktura för ett lån varje månad istället för att betala 4-5 fakturor till olika kreditbolag och banker.

Har du exempelvis köpt en tv, eller en dator på avbetalning, har ett billån eller en skuld på kreditkortet sparar du tid på att samla alla fakturor i ett lån.

Du betalar din månadskostnad den 26:e varje månad. Du kan självklart göra extra inbetalningar eller lösa lånet utan kostnad

Se över din ekonomi

Gå igenom alla dina månadsutgifter i lugn och ro. Tänk igenom vad du har köpt på avbetalning. Har du en kreditskuld som du betalar av varje månad? Ett bra grundarbete lönar sig i längden.

Har du betalningsanmärkningar?

Om du har betalningsanmärkningar kan du istället ansöka om vårt Omstartslån. Här kan du läsa mer om hur du lånar med betalningsanmärkningar.

Priser & Villkor

 
Aviavgift 29 kr (10 kr vid Autogiro)
Uppläggningsavgift 250 kr
Påminnelseavgift 60 kr
Förseningsavgift 175 kr
Dröjsmålsränta Gällande ränta plus 10 procentenheter
Lånebelopp 25 000 - 500 000 kr
Årsränta 3,50% - 18,95 %
Rörlig ränta Ja
Effektiv ränta vid 100 000 kr 6,80 % (vid exempelårsränta 6,29 %)
Återbetalningstid 2-12 år
Administrativ avgift Nej
Privatlånet, Allmänna Villkor (PDF)

Tryggare med Låneskydd

Skaffa trygghet i din privatekonomi. Skaffa låneskydd. Då försäkrar du dina lånekostnader, och får dem betalda om du skulle sjuk eller arbetslös. Låneskyddet tecknar du direkt i din ansökan. Har du redan Privatlånet kan du naturligtvis teckna det ändå.