Privatlån - Låna upp till 350 000 kr utan säkerhet

25 000 SEK 350 000 SEK
2 år 12 år
0 kr
3,5 % 18,95 %

Den här räknesnurran ger en ungefärlig månadskostnad för ett tänkt lån. Din exakta månadskostnad och ränta kan du få reda på genom att ansöka om ett lån hos oss. Den baseras då på de uppgifter du lämnat och en kreditupplysning från UC.

Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 6,29 %, 5 års löptid (återbetalningstid), uppläggningsavgift på 250 kr och en aviavgift om 10 kr (vid betalning med autogiro) uppgår den effektiva räntan till 6,80 %. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1962 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 118 235 kr. Exemplet som är beräknat 2016-08-26, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

Exempelränta: 6,29 % Justera räntan

Låna upp till 350 000 kr - Signera enkelt med BankID

Hos Marginalen Bank kan du låna upp till 350 000 kr utan säkerhet.
Räntan sätts individuellt efter dina ekonomiska förutsättningar.


Ansök nu

Hur snabbt betalas privatlånet ut?

Vi har utbetalningar till alla banker varje bankdag. Hur snabbt pengarna kommer in på ditt konto varierar, men i snitt tar det tre bankdagar.   

  • Utbetalningar varje bankdag.

Privatlån med individuell ränta

Så fort du skickat in din låneansökan får du veta vilken ränta du får. Räntan sätts alltid individuellt och varierar från 3,50 % upp till 18,95 %. 

  • Individuell ränta

Sveriges nöjdaste privatlånekunder

Sveriges kvalitetsindex (SKI) mäter årligen hur nöjda bankkunder är inom olika områden. 2017 år tog vi på Marginalen Bank hem utmärkelsen på enkelheten i att både bli kund och att vara kund hos oss.

  • Lätt att bli kund - Lätt att vara kund

Samla dina mindre lån

Samla dina mindre lån

Om du har flera mindre lån kan du samla alla dessa i ett privatlån hos oss på Marginalen Bank. På så sätt kan du få ner din månadskostnad. Läs mer om att samla lån.

  • Samla lån & minska kostnaden

Hur söker jag Privatlånet?

Hur söker jag Privatlånet?

Enklast lånar du pengar genom att fylla i en låneansökan direkt på vår hemsida. Så fort du fyllt i vårt formulär får du ett svar från oss. Du signerar sedan snabbt med BankID.   

  • BankID - Ansök online

Vilka krav gäller för Privatlånet?

Lånekrav för Privatlånet

För att ansöka om Privatlånet behöver du ha fyllt 20 år, inte ha betalningsanmärkningar och ha en fast årsinkomst på minst 200.000 kr.

Om du vet att du har betalningsanmärkningar och bor i villa/radhus eller bostadsrätt kan du istället ansöka om vårt Omstartslån.

Tryggare med låneskydd

Tryggare med låneskydd

Alla Marginalen Banks privatlånekunder kan ansöka om ett låneskydd. När du lånar pengar blir du automatiskt erbjuden låneskyddet och kan enkelt tacka ja eller nej. 

Läs mer om låneskyddet.

Är räntan för Privatlånet avdragsgill?

Är räntan på Privatlånet avdragsgill?

Ja. Räntekostnaden för lån i sverige är avdragsgill. För räntekostnader upp till 100 000 kr kan du få tillbaka upp till 30 %. Det betyder att du får tillbaka en del av pengarna du betalat in till oss när du deklarerar.

  • Få tillbaka på skatten när du lånar

Kreditupplysning

Kreditupplysning

När du ansöker om ett privatlån hos oss genomför vi en kreditupplysning via UC. Med hjälp av uppgifter från UC tillsammans med de uppgifter du anger i ansökningsfomuläret kan vi bilda oss en uppfattning om du är kreditvärdig eller inte. 

Det finns även andra företag som genomför kreditupplysningar. De största kreditupplysningsföretagen i Sverige vid sidan av UC är Creditsafe och Bisnode. 

Priser och villkor

 
Aviavgift 29 kr (10 kr vid Autogiro)
Uppläggningsavgift 250 kr
Påminnelseavgift 60 kr
Förseningsavgift 175 kr
Dröjsmålsränta Gällande ränta plus 10 procentenheter
Lånebelopp 25 000 - 350 000 kr
Årsränta 3.50% - 18.95 %
Rörlig ränta Ja
Effektiv ränta Vid lån på 100 000 kr med årsränta på 6,29 % blir effektivräntan 6,80 %.
Återbetalningstid 2-12 år
Administrativ avgift Nej
Postalt utskick av årsbesked 100 kr (Notera att du som kund kan se dessa kostnadsfritt på Internet- & mobilbanken)