Dags att boka resa!

Dags att boka resa!

Här hittar du de destinationer dina poäng tar dig till. Välj resor med tåg, båt eller flyg.

 

Tre olika sätt att resa och många orter att välja på.

Vill du byta in dina poäng, eller bara kika hur långt du har kvar till din nästa resa? Då har du kommit rätt. Här kan du klicka dig in på önskat färdmedel och se vilka poängnivåer som gäller för respektive ort. 

Resebokning

När du har skickat in dina uppgifter till oss, så kommer vi att kontakta dig via telefon för att stämma av din bokning. Har du frågor om bokning eller vill boka per telefon ringer du vår kundservice på 0771-717 710. Vi bokar resor från Arlanda, Landvetter och Kastrup.

Boka i god tid

Kontakta oss med alla uppgifter minst 45 dagar innan avresa. Planerar du resa under högsäsong som jul, nyår, påsk, midsommar, höstlov och högsommar (juli) kan tillgången på resor vara begränsad, då behöver vi ha dina uppgifter minst 60 dagar innan planerad avresa. Vi garanterar inte direktflyg för längre flygningar. Observera att skatter och avgifter betalas av dig som reser.

Marginalen Bank är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Marginalen Bank med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader.

Läs mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Marginalen Bank behandlar dina personuppgifter

Har du drabbats av resfeber?

Det är mycket att tänka på när man ska ut och resa. En del funderingar kanske går till hur man bör tänka med reskassan på den ort färden går till. Här delar vi med oss av våra bästa ekonomiska tips inför och under din semester, så att du kan känna dig väl förberedd.

 Till tipsen för min reskassa >