Aktuella korterbjudanden

Aktuella korterbjudanden

Som kortkund hos oss kan du ta del av flera bra erbjudanden. Här ser du vilka erbjudanden som är aktuella för just ditt kort.

Priceless Stockholm

Priceless

Marginalen Traveller är nyckeln till Priceless Stockholm. Oavsett om du är på besök eller bor i Stockholm får du tillgång till ovärderliga och oväntade upplevelser runt om i stan med rabatter, exklusiva biljetter och unika matupplevelser. 

Registrera dig redan idag och ta del av erbjudanden i Stockholm och andra städer som ingår i Priceless Cities, som London, Paris och New York. 

Registrera dig på Priceless.com

Betala räkningarna med ditt kort

Ibland dyker det upp räkningar som bara måste betalas, kanske i en tid när pengarna inte riktigt räcker till. Tänk på Billhop som vilket annat köp som helst du gör med ditt kreditkort. Som kortkund i Marginalen Bank så får du ett extra bra pris på serviceavgiften på Billhop.

Du erbjuds 2% i transaktionsavgift (ordinarie pris 2,5%). Billhop är snabbt och smidigt och du betalar dina räkningar precis som på internetbanken.

Erbjudande hos Billhop till dig som är Marginalenkund

 

 

Väskor från Samsonite 

Vi erbjuder alla betal- och kreditkortskunder flera fina väskor från Samsonite till riktigt bra pris. Du som har Marginalen Traveller kan även byta in dina poäng mot en väska.

Beställ väska här

 

 

Din personliga resebokare

Liveit

Bokar du resor genom att lägga otaliga timmar och välja bland hundratals alternativ på olika söksiter? Via ditt Traveller kan du nu med ett enda samtal få reseförslag, svar på dina frågor och boka.

 

 

Använd Traveller-poäng på Live it

Liveit

Traveller-kunder kan byta poäng mot upplevelser hos Live it. Du kan välja mellan två presentkort:

  • 7000 poäng ger 500 kr
  • 14 000 poäng ger 1000 kr

Inom fem dagar efter beställning får du ditt presentkort med en unik kod som du löser in på på Liveit.se mot någon av de 500 upplevelser som erbjuds.

Boka din upplevelse

 

Du kommer väl ihåg våra smarta kortförsäkringar?

När du handlar med Marginalen Traveller eller Marginalen Gold ingår flera bra försäkringar. Dessutom kan du teckna Betalskydd och StopService för alla kort.

Mer om våra kortförsäkringar