Säkrare kortköp på nätet

Verified by Visa och MasterCard SecureCode gör det säkert och tryggt att betala när du handlar online. Du identifierar dig med ett engångslösenord – en kod som du får via SMS varje gång du gör ett köp.

Lösningen har utvecklats av Visa och MasterCard och är en global standard. Du som har ett Marginalen Classic, Marginalen Gold eller Marginalen Bankkort ansluter ditt kort till Verified by Visa och du som har ett Marginalen Traveller ansluter ditt kort till MasterCard SecureCode. Två namn för samma lösning.

Så ansluter du dig

För att kunna ansluta dig behöver du ha uppdaterade kontaktuppgifter med mobilnummer hos oss eftersom de uppgifter du anger i samband med registreringen av Verified by Visa eller MasterCard SecureCode kontrolleras mot de kontaktuppgifter du har hos oss.

För att uppdatera dina kontaktuppgifter kan du ringa Kundservice på 0771-717 710. Eller logga in på marginalen.se/internetbanken.

När du handlar i en nätbutik som är ansluten till säkerhetssystemet kommer det automatiskt öppnas ett fönster där Marginalen Bank uppmanar dig att ansluta dig.

  • Klicka på Anslut nu och följ instruktionerna.
  • Engångslösenordet skickas via sms till din mobil.

 

Här kan du läsa mer om tjänsten MasterCard SecureCode eller Verified by Visa.