Swish_Mobil.png

 

 

 

Allt om swish

Här har vi samlat allt du behöver veta om Sveriges mest populära betalsätt.
Koppla ditt lönekonto till Swish i Internetbanken och börja swisha dina vänner på nolltid.

Med Swish kan du snabbt och säkert skicka pengar via ditt mobilnummer, som är anslutet till ditt Lönekonto. Pengarna skickas direkt till mottagaren, även om denna har en annan bank.

Du bestämmer din veckovisa gräns själv. Som standard är gränsen 20 000 kr per kalendervecka. Om du vill ändra din veckovisa gräns gör du det under "beloppsgränser" som du finner högre upp på denna sida.

Du kan även skapa en tillfällig beloppsgräns upp till 150 000 kr. Den tillfälliga beloppsgränsen gäller vid en betalning under din valda dag. Du kan utföra tillfälliga beloppsgränser en gång per kalendermånad.

Swish, Fullständiga villkor

Skaffa Swish

  1. Ladda ner Swish-appen.
  2. Anslut ditt mobilnummer till ditt Lönekonto under rubriken "Swishanslutningar", som du hittar i menyfältet i Internetbanken.
  3. Ange ditt telefonnummer i Swish-appen. Klart

Swish för företag och föreningar

Vi jobbar ständigt med att utveckla nya produkter och tjänster. Inom kort lanserar vi Swish även för företag och föreningar.

Frågor & svar om Swish

Vad kostar Swish?

Swish ingår i ditt Lönekonto.

Kan jag använda samma Swish från flera enheter?

Nej. Eftersom du behöver ha Swish-appen på samma enhet som du har ditt mobila BankID är det inte möjligt att ha ett och samma Swish anslutet till flera enheter.

Jag har Swish-anslutning till en annan bank men vill byta till Marginalen Bank, hur gör jag då?

Du ansluter dig till Marginalen Bank genom att "Skapa Swishanslutning" som du finner högre upp på denna sida. Om du använder samma mobilnummer som du har anslutet till en annan bank avslutas den per automatik hos den banken.

Vad händer om jag byter telefonnummer?

Du behöver då avsluta Swishanslutningen till ditt gamla mobilnummer och ansluta ditt nya. Därefter behöver du aktivera Swish-appen igen.

Vad händer om jag skickar pengar till någon som inte har Swish?

Det går inte att skicka pengar till någon som inte har Swish. Om du knappar in ett telefonnummer som inte är anslutet till Swish får du ett meddelande om att betalningen inte kan genomföras.

Jag vill ångra betalningen, hur gör jag?

En betalning som du har skickat går inte att ångra. Kontakta mottagaren om betalningen har skickats felaktigt.

Har du fler frågor om Swish?

Getswish.se hittar du svar på fler frågor. För hjälp med installation kontakta vår kundservice.