Minimera strulet om du förlorar kort och mobil

Minimera strulet om du förlorar kort och mobil

Med StopService kan du som har kort hos oss registrera familjens kort, id-handlingar och mobiltelefoner.

Så funkar StopService

StopService är en tjänst för att öka din säkerhet och minimera skadan om olyckan skulle vara framme. En lite tryggare tillvaro helt enkelt. Hela familjens identiteter och värdehandlingar ingår dessutom utan någon extra kostnad. För din trygghets skull har StopService öppet dygnet runt, året om och når på telefonnummer 08-775 50 00. 

För Stopservice betalar du 369 kronor per år och för den utökade tjänsten StopService Plus betalar du 495 kr per år. 

Integritetsskydd

Det kan vara svårt att som privatperson skydda sig i ett läge där man fått sin identitet utnyttjad eller kapad. Genom StopService får du stöd och råd om olyckan skulle vara framme.

 


ID-skydd

ID-skydd innebär att vi hjälper dig att förebygga, upptäcka och begränsa skadan av ett ID-bedrägeri. Du kan ringa dygnet runt och få hjälp med till exempel att:

  • Avvisa obefogade betalningskrav
  • Lägga bevakning på förlorad id-handling
  • Upprätta bedrägerispärr
  • Annullera abonnemang
  • Avlägsna betalningsanmärkningar

Näthjälpen

Med Näthjälpen kan du få hjälp att ta bort oönskat och kränkande innehåll på internet. Det kan vara innehåll som publicerats utan ditt samtycke eller falska profiler som skapats i ditt namn. Du kan även använda tjänsten för rådgivning om internet och hur du ska anpassa inställningar i sociala medier.

När kan Näthjälpen hjälpa till?

  • Om någon skapat en falsk profil på Facebook, Twitter, Kik, Snapchat eller andra sociala medier
  • Om personliga bilder av dig/ditt barn används på webbplatser där du inte vill att bilderna ska finnas, exempelvis dejtingsidor
  • Om du upplever kränkande kommentarer eller mobbning i sociala medier
  • Om någon hackat ditt e-postkonto eller ditt användarkonto i sociala medier

 

Värdeskydd

Spärra all kort och abonnemang med ett enda telefonsamtal om olyckan skulle vara framme. Få tillbaka nycklar med nyckelbrickor och märk dina föremål. Här är tjänsterna som ingår i värdeskyddet.

 


Objektsregistrering

Objektregistrering ger dig möjligheten att registrera värdesaker som till exempel TV, kamera, smycken och cykel. Du väljer själv hur många och vilka av dina värdesaker i hemmet som ska registreras. Du skapar då ett digitalt register som kan vara till viktig hjälp vid t ex inbrott eller brand. 

Spärrtjänst

Om du blir av med plånboken eller väskan spärrar du ditt telefonabonnemang och alla dina kort med bara ett samtal. 

Säkerhetsdekaler

Ettiketter med unikt ID-nummer i olika storlekar, för att du ska kunna märka de saker du är rädd om. Dessa uppmanar upphittaren att kontakta StopService som sedan hör av sig till dig. 

Nyckelservice

Att tappa sin nyckelknippa kan bli en riktigt dyr historia. Med en säkerhetsbricka hittar dock 9 av 10 nyckelknippor tillbaka till sin ägare, oavsett var i världen du befinner dig när de försvinner. Du kan även enkelt beställa fler brickor till resten av familjen. 

Beställ Stopservice här

Villkor

Allmänna villkor