Emma Svensson

Emma Svensson

Jag är en mångsysslande frilansfotograf och äventyrare med passion för bergsklättring. Dessutom ambassadör för Marginalen Traveller.

Mina poäng hittils i mars
19 026

För mina poäng kan jag till exempel ta tåget från Stockholm upp till Östersund och därifrån ta mig vidare till Åre för skidåkning. Jag väljer ett kilmatsmart resande så ofta jag kan!

 
Mina poäng för mars
19 026

För mina poäng kan jag till exempel ta tåget från Stockholm upp till Östersund och därifrån ta mig vidare till Åre för skidåkning. Jag väljer ett kilmatsmart resande så ofta jag kan!

 

American Peaks

Det började som en spontan idé eftersom jag sökte ett nytt spännande projekt där jag kunde utmana mig själv och samtidigt visa att en vanlig människa kan bestiga de högsta bergen, i varje europeiskt land, under ett år. Efter att ha gjort det, slagit rekord och även bestigit Rysslands högsta berg Elbrus är det nu dags för nya äventyr. Jag ska bestiga de högsta bergstopparna i samtliga länder i Syd- och Nordamerika. Följ med mig på resan som jag kallar för American Peaks.

Varför jag använder kortet

Anledningen till att jag har valt Marginalen Traveller är främst de nio reseförsäkringar som finns på kortet och naturligtvis även poängen som man får på alla sina inköp. Poängen kan jag byta ut mot nya spännande resor med tåg, flyg och båt. Men det finns även många andra funktioner med kortet som kan vara till hjälp i vardagen.

Läs mer om Marginalen Travellers alla fördelar

Samarbetet

Att genomföra American Peaks kräver samarbeten och för mig är det inte bara viktigt att mina samarbeten är med hållbara företag och organisationer utan också helt nödvändigt då hållbarhetsfrågor är något jag är djupt engagerad i.

Det är en ära för mig att vara ambassadör för Marginalen Bank bland annat för deras hållbarhetsarbete kring alla de initiativ de stödjer, jag tänker främst på två av initiativen; ECPAT som arbetar för att förhindra sexuella övergrepp mot barn och arbetet med FN:s globala mål med att säkra rent vatten. Här bidrar Marginalen Bank med att borra brunnar för att få rent vatten till de 1 000 eleverna på Homapon High School i Filippinerna.

Jag använder Marginalen Traveller under American Peaks som är ett betal- och kreditkort med flera funktioner som passar mig och min livsstil.

Från Emmas sociala kanaler

958A0946_web.jpg

"Och om jag nu behöver boka en flygresa så är det inte knutet till ett specifikt bolag eller resmål. Vilket passar väldigt bra när jag ska bestiga nästa berg i American Peaks"

905A9496_web.jpg

"Mitt mål är att aldrig mer flyga inrikes. Så jag kan boka en tågresa till Östersund för att åka skidor i Åre. Eller en resa med färja ut i Europa

Emma_Facebook.jpg

"Så jag är glad och stolt över att få vara ambassadör för Marginalen Traveller då de inte endast erbjuder flygresor för sina bonuspoäng utan att det faktiskt finns andra, mer miljövänliga alternativ"

marginalen_traveller-400px.jpg

Traveller 

  • Poäng på alla köp som löses in mot resor (14poäng/ 100kr)
  • Vass reseförsäkring som även gäller dina kompisar!
  • Betala när du fått varan. Alltid upp till 50 dagars räntefri kredit

Ansök om Marginalen Traveller

Priser och villkor

 
Kort Marginalen Traveller
Kreditutrymme 15 000–150 000 kr
Bonusprogram Ja
Reseförsäkringar Ja
Räntefri kredit Upp till 50 dagar
Delbetalning Ja, mot en avgift
Årsavgift 395 kr (0 kr första året)
E-faktura 0 kr
Pappersfaktura 25 kr / mån
Extrakort (minst 18 år gammal) 0 kr
Avgift, kontantuttag 3 %, lägst 35 kr
Avgift, valutaväxling (köp & uttag) 1,65 %
Marginalen Flex 0 kr
Årsränta om du nyttjar krediten 16,9 %, rörlig ränta
Årsränta vid kontantuttag 16,9 %, fast ränta
Postalt utskick av Årsbesked 100 kr (Notera att du som kund kan se dessa kostnadsfritt på Internet- & Mobilbanken)

Allt du handlar blir till resor och upplevelser

När du handlar med ditt kort samlar du poäng. Poängen byter du in mot resor och upplevelser. Hitta din favoritaktivitet i vårt bonusprogram.

Bonusprogrammet

Handla smart med vårt återbäringsprogram

Sök och handla i över 200 anslutna butiker och få återbäring på alla dina köp. Hitta just dina favoritbutiker och börja shoppa!

Handla smart