Partnererbjudanden

Med Hammarbykortet får du extra bra priser hos våra samarbetspartners. Visa ditt Hammarbykort när det är dags att beställa för att ta del av erbjudandet.

Carglass

Erbjudande - Få torkarblad för halva priset på köpet!

I samarbete med Marginalen Bank har du nu möjligheten att köpa till ett par nya torkarblad från Bosch för halva priset när du lagar eller byter din vindruta.

Läs mer om erbjudandet hos Carglass

Astrids Restauranger & Catering

Erbjudande - 10 % rabatt när du köper mat på en av Astrids restauranger i Ängby och Mälarhöjden eller beställer catering (gäller ej alkohol). 

Ät lunch, middag eller beställ mat till festen/ konferensen på Astrids Ängby, Astrids Mälarhöjden eller Astrids Catering.

Läs mer om Astrids restauranger

Recycling partner

Erbjudande – 20 % rabatt på ordinarie priser

Genom återanvändning, upcycling och omfördelning förlänger Recycling Partner livet på din kontorsinredning och levererar hållbara helhetslösningar för ditt kontor.

Läs mer om Recycling Partner

Värmdö Kakel & Design

Erbjudande - Upp till 20 % rabatt på badrum och färg.

Hos Värmdö Kakel och design hittar du ett komplett utbud av kök, skjutdörrar, garderober, kakel, badrumsprodukter, glasblock, tätskikt mm. De erbjuder även tjänster inom plattsättning, renovering, om- och tillbyggnad.

Läs mer om Värmdö Kakel och Design

Evident Clean

Erbjudande - När du tecknar ett städabonnemang på 6 månader får du en dammsugare med HEPA-filter värde ca 1900 kr. Uppge koden "Hammarbykortet" vid beställning för att ta del av erbjudandet.

Evident Clean erbjuder ett brett utbud av städtjänster för alla behov som kontorsstädning, trappstädning och hemstädning som utförs av kompetent personal på ett omsorgsfullt sätt med känsla för miljö och kvalitet.

Läs mer om Evident Clean

BC Burgers

Erbjudande - 10% rabatt  på matbeställningar

Vår meny är liten och enkel med några genomtänkta burgervarianter, tillbehör och såser. Vi har alltid en ny gästburgare varje månad. 

Läs mer om BC Burgers

BC Burgers