Gimi_Header.png

 

 

 

Gimi - kortet för barn och ungdomar

  • Schemalägg veckopengen i mobilen
  • Uppmuntra och belöna hemmasysslor
  • Låt barnen nå sina stora drömmar!

Innovativ app för barnens ekonomi

Med Gimis app och kort får barn och ungdomar förutsättningarna till en god ekonomisk förståelse och möjlighet att lära sig hantera pengar på ett klokt sätt. Via appen kan du som förälder schemalägga veckopengen, uppmuntra till hemmasysslor och låta barnen samla ihop till sina stora drömmar. Gimi använder innovativ teknologi och den senaste forskningen för att se till att nästa generation kan frodas på framtidens ekonomiska spelplan. Gimi är idag Sveriges mest använda app vad gäller barn och ekonomi.

Full koll som förälder

Kombinationen av appens pedagogik och den praktiska övningen med Gimi-kortet gör att barnen på ett kul och inspirerande sätt får förståelse för hur de kan tjäna, spendera och lägga undan pengar - samtidigt som du som förälder har full koll. När kontanter försvinner och konceptet pengar blir svårare att greppa fungerar Gimi som ett kul verktyg i vardagen för hela familjen.

Barnens kort på köpet

Som kund hos Marginalen Bank får du Gimi Master (uppgraderingen av appen inklusive Gimi-kortet) helt gratis under ett år och utan bindningstid, när du skaffar Marginalen Gold eller Marginalen Traveller. Gimi-appen finns för såväl telefon som surfplatta och ni kan givetvis vara flera föräldrar och barn sammankopplade. Gimi vill ge alla barn finansiella superkrafter för livet och det hoppas vi att du också vill!

Du får all information om hur du kommer i gång med Gimi Master i ditt bekräftelsemail när du tecknar ett Marginalen Gold eller Marginalen Traveller.

Vill du veta mer om Gimi?

Läs mer på deras hemsida!
Vid tekniska frågor, vänd dig direkt till Gimis kundtjänst.