Information gällande Coronaviruset

 

Senast uppdaterat: 2020-05-05, senaste nyheterna hittar du längst ner på sidan.

Vi tar ansvar

Som bank har vi ett stort samhällsansvar. Vår verksamhet ska fungera som vanligt samtidigt som vi värnar om våra kunders och medarbetares hälsa. Tillsammans kan vi hjälpas åt att skydda riskgrupper och minska spridningen av Coronaviruset/Covid-19.

Vi följer noga de instruktioner och rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter, i detta fall främst Folkhälsomyndigheten.

Folkhälsomyndighetens hemsida hittar du svar på många frågor om det nya Coronaviruset och generella råd för att undvika att smittas.

Vi finns tillgängliga

Vår mycket goda beredskap minimerar risken att Coronaviruset påverkar vår service och tillgänglighet för dig som kund.

Internt har vi vidtagit alla nödvändiga åtgärder och arbetar omsorgsfullt för att motarbeta Coronavirusets smittspridning i våra lokaler, som exempelvis; arbete på distans, besöksrestriktioner, reserestriktioner, städning och hygien i lokalerna, kontinuitetsplaner och reservarbetsplatser som säkerställer att kritiska funktioner kan fortlöpa även om Coronaviruset skulle få fortsatt spridning.

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss. Som kund har du tillgång till personlig service alla veckans dagar: måndag till fredag mellan 8:00 och 20:00 samt lördag och söndag mellan 9:00 och 17:00 via telefonnummer 0771 717 710. Du kan också skicka säkra e-postmeddelanden via Internet- och mobilbanken.  

Viktiga saker tål att upprepas: tänk på att bedrägerier och desinformation förekommer!

Var misstänksam om du får e-post, SMS eller telefonsamtal där du exempelvis uppmanas att lämna dina personliga koder. Det finns inga seriösa företag, banker eller myndigheter som skulle be dig lämna ifrån dig dina personliga koder.

För senaste uppdatering kring Coronaviruset har vi samlat några viktiga länkar:
Folkhälsomyndigheten
Krisinformation
Utrikesdepartementet

Vi värdesätter din åsikt

Vår målsättning är att ha Sveriges bästa kundbemötande. Om du har generella synpunkter på hur vi kan utveckla vår information kring utbrottet av nya Coronaviruset är du alltid välkommen att skriva till redaktionen@marginalen.se  (observera att vi på denna e-postadress inte svarar på kundspecifika frågor varför du inte ska lämna ut personnummer, kontonummer eller annan känslig information.)

 

Privat:
2020-04-09: Vi har uppdaterat svar på frågor gällande försäkringar.
2020-03-25: Vi erbjuder amorteringsfrihet för privatlån.
2020-04-24: Vi erbjuder amorteringsfrihet för Omstartslån och Bolån.

Företag:
2020-03-20: Vi erbjuder amorteringsfrihet gällande företagslån och objektfinansiering.