Nytt samarbete med Hammarby Bandy

Marginalen Bank blir officiell partner till Hammarby Bandy och ska stödja klubben genom olika initiativ. Sedan tidigare samarbetar man med Hammarby Fotboll och det är bland annat de goda erfarenheterna därifrån som gör att samarbetet nu utvidgas

- Vi är väldigt glada och stolta över vårt nya samarbete och att Marginalen Bank även tillför en spännande produkt i form av alla supportrars egna kreditkort ”Hammarbykortet”, som ger både pengar tillbaka till klubben och ett förmånligt bonusprogram. Dessutom ser vi att samarbetet även är positivt för våra företagspartners med Marginalen Banks intressanta tjänster och erbjudanden för företagare, säger Kjell Hedlund som arbetar med marknad och affärsutveckling på Hammarby Bandy.

En central del i Marginalen Banks hållbarhetsarbete är att stödja projekt som bidrar till att utveckla det svenska föreningslivet. Initiativ som Årets eldsjäl, Marginalen Bank Diving Cup och samarbetet Folkspel är exempel på andra lyckade satsningar som verkligen gör skillnad för unga människor och som bidrar till kamratskap och integration.

- Det är fantastiskt roligt att vi nu även är officiell partner till Hammarby Bandy och det känns värdefullt att kunna bidra till deras utveckling. Vi ser fram emot att påbörja den här satsningen tillsammans och önskar dem sportsliga framgångar, säger Martina Åkerlund, marknadschef på Marginalen Bank.

Hammarbykortet är ett betal- och kreditkort anpassat efter Hammarbysupportrarnas behov. Kortet ger poäng på alla köp som kan bytas in mot Hammarbyprylar, resor eller upplevelser. Dessutom är kortet laddat med inbjudningar till unika evenemang på Tele2 Arena, exklusiva arenavisningar, rabatter hos Hammarbys samarbetspartners och riktigt bra reseförsäkringar. Som kortinnehavare bidrar man dessutom till klubbens och verksamhetens utveckling. Marginalen Bank står under Finansinspektionens tillsyn och omfattas av Riksgäldens insättningsgaranti.