Marginalen satsar på föreningslivet

Ett bättre föreningsliv – för alla. Den grundtanken genomsyrar Folkspel, och den ställer Marginalen Bank upp på till hundra procent i sin roll som huvudpartner till kategorin Kamratskap i Årets Eldsjäl-projektet. Folkspel ägs av 74 olika riksorganisationer. Men lika viktiga är de partners som vill vara med och bidra till att stärka och bygga upp det svenska föreningslivet.

– För oss är det viktigt att våra insatser kan bidra till att göra skillnad i samhället, säger Per Andersson, vd på Marginalen Bank.

Marginalen Bank är en så kallad huvudpartner till kategorin Kamratskap i Folkspels projekt Årets Eldsjäl – och det är ett samarbete som ska främja båda parter. Allt i ett gemensamt syfte att skapa ett bättre föreningsliv för alla.

– Marginalen Bank är en mycket aktiv partner och i ett partnerskap med oss gäller det att ha ett genuint intresse och engagemang. Detta är något som Marginalen Bank verkligen utstrålar, säger Johan Lindqvist, försäljningschef på Folkspel.
Genom partnerskapet är Marginalen Bank med och stöttar det svenska föreningslivet; ett föreningsliv som ska vara ett sunt och inkluderande och som ska uppmuntra till glädje, passion och rörelse.

– Tack vare det här samarbetet är vi med och stödjer ett stort antal idrottsföreningar samt olika intresse- och patientorganisationer, vilket känns mycket tillfredsställande. Föreningsliv från tidig ålder och arbetet med kamratskap och integration som föreningarna står för är orsakerna till varför Marginalen Bank har valt att bli huvudpartner till Folkspel, säger Per Andersson.

Gå in och rösta på din eldsjäl >