Finansiering för franchiseföretag

Vi hjälper butiks-, franchise- och fackhandelskedjor att leasa, eller finansiera inredning och mycket annat. Marginalen Bank förstår franchise och har långa kundrelationer med mer än 60 franchisekedjor över hela Norden

Långsiktiga relationer med nära samarbete

Vi har särskild kunskap och erfarenhet om kedjor

Ofta bättre villkor än traditionella banker

Vi har särskild kunskap om kedjor

Vi hjälper butiks-, franchise- och fackhandelskedjor att finansiera inredning. Vår erfarenhet av just kedjor är lång, vi har jobbat med leasing sedan 1985 och har långa kundrelationer med mer än 60 butikskedjor över hela Norden. Vi tror på långsiktiga relationer och vill gärna ha ett nära samarbete och en personlig kontakt med butiksägaren. I vår kreditbedömning tittar vi inte bara på balansräkningen och personliga säkerheter, utan också på affärsidé, engagemang och själva objektet. Det här ger dig fler möjligheter.

Ofta bättre villkor än traditionella banker

Vi jobbar en hel del med leasing och har därför ett eget leasingupplägg. Det innebär att en enskild franchisetagare eller medlem hos de kedjor vi samarbetar med kan beviljas kredit på ett enklare sätt. Faktum är att vi både är flexiblare än de traditionella bankerna och ofta kan erbjuda bättre finansieringsvillkor än de kan.

Guldpartner


Marginalen Bank - guldpartner till Svensk Franchise

Läs om partnerskapet

Så här säger två av våra kunder:

“Max Käll och Marginalen Bank har varit ett stort stöd i våra framgångar. Genom att hjälpa oss hålla nere trösklarna, har vi tillsammans gjort det möjligt för många duktiga och drivna personer att kunna bli egna företagare inom Itrim-kedjan. Att samarbetet dessutom fungerat väldigt smidigt talar för fortsatta framgångar framöver.”

Martin Anderlind, delägare och grundare Itrim

“I och med samarbetet med Marginalen så kan en stor del av beloppet finansieras via leasing, vilket underlättar vår rekrytering av franchisetagare och därmed också en ny etablering. Vi har haft ett mycket givande samarbete under många år och uppskattar den snabbhet och personlighet Marginalen erbjuder.”

Anders Stål, delägare och grundare Wayne’s Coffee

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.

Är du intresserad av leasing för franchiseföretag, så kontakta oss för mer och personlig info. Ring oss eller skicka ett meddelande här så hör vi av oss.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.