Nu fyller vi fem år, tack för att du har hjälpt oss att växa!

Fakturaköp och redovisningstjänster - välj en eller båda - och få 5 000 kr i rabatt

Vi vet att det kan vara svårt att få tiden att räcka till som företagare. Så varför inte låta oss hjälpa dig? Frigör tid för det som verkligen räknas i din verksamhet och låt oss sköta resten.

Nu när vi fyller 5 år, vill vi fira med dig som redan är kund genom fina erbjudanden för redovisningstjänster och fakturaköp. Välj endast en tjänst eller kombinera båda - hur som helst får du 5 000 kronor i rabatt när du handlar för minst 9 999 kr.

Erbjudandet gäller fram till 31 december 2015, och sedvanlig kreditprövning utförs. Passa på att låta oss göra jobbet.


paragrafen

Ta hjälp med redovisning - få mer tid till verksamheten

Undersökningar visar att småföretagare lägger mer än 40 timmar i månaden på administration och bokföring. Vi tar hand om hela eller delar av redovisningsarbetet, från att registrera verifikationer till att göra bokslut. I våra egna program eller i dina, i dina lokaler eller i våra. Hos oss är det helt ditt behov som styr.

Det här är redovisningstjänstens fördelar för dig
  • Någon som tar helhetsansvar – rätt åtgärd i rätt tid
  • Tillgång till utbildad och uppdaterad personal
  • Uppdateringar om de senaste lagarna och reglerna
  • Tid till din verksamhet

dokumetet 
 

Fakturaköp – Vi köper dina fakturor

Hos oss på Marginalen Bank får du upp till 99 % av fakturans värde. Du slipper oro för kreditrisker, försenade betalningar och inkassoindrivningar. Det är enkelt. Meddela oss vilka fakturor du vill sälja, tillfälligt eller löpande. Utifrån dina behov kommer vi överens om avtalsvillkor.

Det ska vara enkelt att få betalt
  • När du löpande skickar in fakturor till oss så gör vi en kontroll av fakturamottagaren och godkänner eller avböjer köpet av fakturan.
  • Vi sätter in pengarna på ditt konto samma dag som vi skickar fakturan till din kund.
  • Vi meddelar också din kund att vi tagit över fakturan och att betalning ska ske till oss.

Kontakta oss för ditt erbjudande!

Hur kan vi hjälpa ditt företag? Ange vilken tjänst du är intresserad av i textrutan, och skicka in formuläret till oss. Vi hör snart av oss till dig för att prata om hur vi kan komma igång på bästa sätt.Erbjudandet gäller fram till 31 december 2015.