Leasing på dina villkor

Att investera i dyra maskiner och utrustningar behöver inte bli dyrt. Med oss på Marginalen Bank kan du leasa, avbetala eller hyra istället. Så förbättrar du din likviditet och stärker din konkurrenskraft.

Finansiering

Välj ett finansieringssätt som passar ditt företag.

Investera utan att binda kapital

Med Leasing håller du ditt kapital obundet.

Enklare planering och budgtering

Leasingavgiften är avdragsgill.

Uppdaterad utrustning

Leasar du utrustningen håller du den modern och effektiv.

 

Leasing - Investera utan att binda kapital

Vi köper utrustningen och överlåter hela nyttjanderätten till dig genom ett leasingavtal. Tillsammans kommer vi överens om en leasingtid som vanligtvis ligger på 3-5 år beroende på typ av utrustning. Du betalar en fast månadshyra vilket underlättar din ekonomiska planering. När leasingtiden löpt ut har du möjlighet att köpa loss utrustningen.

Du slipper men leasing betala hela din investering direkt ur kassan, samt en hög kontantinsats då utrustningen räcker som säkerhet. Vi gör endast en snabb kreditprövning.

Vår affärsidé bygger på att det ska vara enkelt, snabbt och kostnadseffektivt. Eftersom ingen affär är den andra lik har vi inga standardprodukter. Vi anpassar istället våra lösningar för varje enskild affär för att öka våra kunders konkurrenskraft. I grunden bygger vi lösningarna på hyra, leasing eller avbetalning

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om våra finansieringslösningar. Ring oss på telefon 010-495 15 62 eller lämna dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss.

Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnummer så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.