Leasa butiksinredning

Skall du köpa ny butiksinredning? Då kanske leasing är något för dig. Leasing är en form av långtidshyra, du får direkt tillgång till inredningen utan att tära på kassan.

Finansiering

Välj ett finansieringssätt som passar ditt företag.

Investera utan att binda kapital

Med Leasing håller du ditt kapital obundet.

Enklare planering och budgtering

Leasingavgiften är avdragsgill.

Uppdaterad utrustning

Leasar du utrustningen håller du den modern och effektiv.

Såhär fungerar Leasing

Leasing är en form av långtidshyra. Du får direkt tillgång till inredningen utan att binda eget kapital eller utnyttja checkräkningskrediten. Finansieringen tryggas under hela leasingperioden. Budgeteringen och likviditetsplaneringen blir enkel eftersom du i förväg känner till leasingavgiften för hela avtalstiden. Marginalen äger utrustningen under leasingtiden, så den påverkar inte din balansräkning samtidigt som leasingavgiften är avdragsgill.

Vad kan jag leasa via Marginalen?

Den här typen av finansiering passar dig som vill leasa konceptinredning, möbler, maskinpark, belysning etc.

Vilka är fördelarna för mig?

Marginalen köper inredningen, du binder inte eget kapital, månadsavgiften är avdragsgill.

Hur går det till?

Vi kommer överens om en leasingtid. Marginalen köper inredningen och överlåter hela nyttjanderätten till dig genom ett leasingavtal. När leasingtiden löpt ut har du möjlighet att köpa utrustningen till ett förutbestämt restvärde.

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om våra finansieringslösningar. Ring oss på telefon 010-495 15 62 eller lämna dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss.

Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnummer så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.