Inkasso - Vi hjälper dig att få betalt

Att kunder betalar sent eller inte alls kan slå hårt mot företagets likviditet och faktiskt även resultat. Vi har jobbat med inkasso sedan 1979 och har därför upparbetade rutiner och kompetens som gör det enklare för dig att få betalt.

Lång erfarenhet av inkasso

Vi har över 30 års erfarenhet av inkasso i Sverige. Därför vågar vi påstå att vi kan hjälpa även ditt företag att få betalt.

Kunniga jurister

Våra erfarna jurister har kompetens inom ett stort antal juridiska områden och hjälper dig gärna.

Inkasso i utlandet

Vi har nätverket, kunnandet och engagemanget som krävs för att du ska få betalt av dina internationella kunder.

Avskrivna fordringar

Få saker tar så mycket tid och energi för företag som att efterbevaka obetalda fakturor. Låt oss göra det istället till en låg kostnad.

 

Vi vet att det lönar sig att inte ge upp.

På Marginalen har vi över 30 års erfarenhet av inkassoärenden. Stora eller små belopp spelar ingen roll, vi vet att det lönar sig att inte ge upp.

En tredje part underlättar relationen mellan dig och din kund när du inte får betalt. Under hela inkassoprocessen för vi en dialog med din kund om hur vi kan lösa skuldfrågan. Kan din kund inte betala i nuläget bevakar vi den framtida betalningsförmågan. Det är därför Marginalens inkasso brukar löna sig, både administrativt och ekonomiskt.

Våra system, rutiner och processer är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001:2008. Självklart följer vi god inkassosed.

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan få betalt enklare med hjälp av våra inkassotjänster.

Vill du veta mer om våra inkassotjänster?
Ring oss på telefon 0771-46 46 46 eller fyll i formuläret så hör vi av oss. Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnumer.

Har du frågor kring ett inkassokrav från oss?
Maila till inkasso@marginalen.se eller ring oss på 0771-89 89 00.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.