Sälj dina fakturor

Sälj dina fakturor till oss så får du upp till 99 % av fakturans värde inom 24 timmar och slipper oroa dig för sena betalningar.

Få pengarna direkt

När dina kunder betalar fakturor sent måste du ”agera bank”. För att inte störa kundrelationen kan lösningen vara att sälja eller belåna fakturorna. På så sätt slipper du allt krångel samtidigt som du förbättrar din likviditet.

Sälj din faktura till oss

Säljer du fakturor till oss på Marginalen Bank får du upp till 99 % av fakturans värde.
Det går snabbt också, du har pengarna inom 24 timmar. Du slipper oro för kreditrisker, försenade betalningar och inkassoindrivningar.

Så här fungerar det

1

Meddela oss vilka fakturor du vill sälja, tillfälligt eller löpande. Utifrån dina behov kommer vi överens om avtalsvillkor.

2

När du löpande skickar in fakturor till oss så gör vi en kontroll av fakturamottagaren och godkänner eller avböjer köpet av fakturan.

3

Vi sätter in pengarna på ditt konto samma dag som vi skickar fakturan till din kund.

4

Vi meddelar också din kund att vi tagit över fakturan och att betalning ska ske till oss.

Vill du veta mer?
Kontakta oss för en offert!

Allt ryms inte på en hemsida.
Vi vill gärna komma i kontakt med dig och berätta mer om vårt erbjudande och hur vi kan hjälpa dig att förbättra din likviditet och minska dina risker.

Lämna dina kontaktuppgifter via formuläret så hör vi av oss till dig, eller ring oss på telefon 010-495 15 62.

Läs mer om våra finansieringstjänster.

Enkla spartips för företagare

Det är inte alltid lätt att veta hur man som företagare ska gå tillväga för att hitta posterna som gör skillnad på sista raden.

På Företagsbanken möter vi ofta kunder som vill veta hur man hanterar sina vardagsutgifter på ett bättre och mer effektivt sätt. För att tänka nytt vill vi höra hur andra resonerar kring sin vardagsekonomi. Vi bad Susanne Hamilton, förlagschef på Bokförlaget Langenskiöld, att dela med sig av sina tips.

Se filmen och inspireras av Susannes tips som gör skillnad för henne som företagare.