Digital tjänstepension för småföretagare via Pensure AB

En digital tjänstepension som enkelt tecknas
med fem snabba klick hos Pensure AB (nedan Pensure)

  • Digitalt

En digital plattform för tjänstepension.

  • Enkelt

Digitaliserat och förenklat flöde utan blanketter.

  • Hållbart

Varenda krona investeras i hållbara fonder.

Mer om Pensure AB

Pensure har skapat en digital plattform för tjänstepension. Via SPP som försäkringspartner har man valt uteslutande hållbara investeringar, både för den långsiktiga värdeökningen och för en hållbar framtid. Dessutom är allt onödigt bortskalat i det digitaliserade flödet för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Genom vårt samarbete med Pensure kan du teckna avtal direkt med Pensure, och få möjlighet till en enkel och prisvärd lösning för dig och dina anställdas tjänstepension

Digitalt och avgiftsfritt sparande

Den digitala lösningen gör att Pensure kan erbjuda tjänstepension helt utan försäkringsavgifter och rabatten på fondavgifterna får du tillbaka. Dessutom får små och medelstora företag samma priser som traditionellt bara varit för storföretag och koncerner. En prisvärd lösning helt enkelt.

Tre snabba steg för att skaffa tjänstepension hos Pensure!

1. Välj ditt sparande

2. Fyll i uppgifter om dig och dina anställda

3. Signera med Mobilt BankID

Kom igång hos Pensure!

Personlig rådgivning

I Pensure tjänstepension kan du och dina anställda på ett enkelt sätt själva administrera pensionen digitalt, och du får också kostnadsfri och personlig rådgivning hos Pensure.

Inga avgifter på pensionen

Pensure tar inga avgifter från din framtida pension. Det du betalar är en licensavgift på 249 kr i månaden som är avdragsgill och för endast 25 kronor i månaden per anställd omfattas även dina anställda av tjänstepensionen.

Hållbara försäkringar

Varenda krona som sparas via Pensure placeras i hållbara fonder via SPP som är försäkringspartner. SPP har de senaste åren funnits med på listan över världens 100 mest hållbara bolag.

Vad är tjänstepension?

Pensionen består av tre delar - allmän pension via staten, ditt eget sparande samt tjänstepension som betalas av arbetsgivaren. Tjänstepensionen kan du själv påverka och den kan vara så mycket som 50 % av den framtida inkomsten när du är pensionär, därför är det viktigt att tänka på den även som småföretagare.

Vill du veta mer om Pensure AB eller kontakta dem, klicka här.

Innehållet på den här sidan är marknadsföring i samarbete med Pensure AB och informationen är inhämtad från pensure.se 2018-10-01. Marginalen Bank tar inget ansvar för eventuella ändringar.