Digital tjänstepension för småföretagare via Pensure AB

En digital tjänstepension som enkelt tecknas
med fem snabba klick hos Pensure AB (nedan Pensure)

  • Digitalt

En digital plattform för tjänstepension.

  • Enkelt

Digitaliserat och förenklat flöde utan blanketter.

  • Hållbart

Varenda krona investeras i hållbara fonder.

Mer om Pensure AB

Pensure har skapat en digital plattform för tjänstepension. Via SPP som försäkringspartner har man valt uteslutande hållbara investeringar, både för den långsiktiga värdeökningen och för en hållbar framtid. Dessutom är allt onödigt bortskalat i det digitaliserade flödet för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Genom vårt samarbete med Pensure kan du teckna avtal direkt med Pensure, och få möjlighet till en enkel och prisvärd lösning för dig och dina anställdas tjänstepension

Digitalt och avgiftsfritt sparande

Den digitala lösningen gör att Pensure kan erbjuda tjänstepension helt utan försäkringsavgifter och rabatten på fondavgifterna får du tillbaka. Dessutom får små och medelstora företag samma priser som traditionellt bara varit för storföretag och koncerner. En prisvärd lösning helt enkelt.

Tre snabba steg för att få koll på din tjänstepension!

1. Gör en Sparanalys

2. Utvärdera din möjlighet att undvika onödiga pensionsavgifter

3. Få hjälp att ändra och öka möjligheten att få en högre pension

Kom igång hos Pensure!

Gör en Sparanalys på din tjänstepension

Vet du inte var du har placerat din tjänstepension idag eller är osäker på vilka avgifter du belastas med på din tjänstepension? Då kan det vara klokt att göra en Sparanalys först. Med hjälp av Pensure får du kostnadsfritt en analys av ditt tjänstepensionssparande och hur mycket det kostar dig idag, samt om du har möjlighet att justera tjänstepensionen för att få lägre avgifter och möjlighet till en högre pension.

När du gör en Sparanalys skriver du under en informationsfullmakt hos Pensure. Fullmakten ger endast Pensure rätt att efterfråga information om dina försäkringar och inom två veckor levererar Pensure din Sparanalys. Du får även chans att prata igenom din situation och dina alternativ med Pensures licensierade rådgivare. Väljer du att göra en förändring hjälper Pensure dig helt utan kostnad.

Vad kostar tjänstepension hos Pensure?

Försäkringsavgifter Pensure (SPP)
Fast avgift: 0 kr
Försäkringsavgift: 0 %
Premieavgift: 0 %

Licenskostnad Pensure
Grundlicens företag: 249 kr/mån
Individlicens per anställd: 25 kr/mån

Personlig rådgivning

I Pensure tjänstepension kan du och dina anställda på ett enkelt sätt själva administrera pensionen digitalt, och du får också kostnadsfri och personlig rådgivning hos Pensure.

Hållbara försäkringar

Varenda krona som sparas via Pensure placeras i hållbara fonder via SPP som är försäkringspartner. 

Vad är tjänstepension?

Pensionen består av tre delar - allmän pension via staten, ditt eget sparande samt tjänstepension som betalas av arbetsgivaren. Tjänstepensionen kan du själv påverka och är en viktig del av den framtida inkomsten när du är pensionär, därför är det viktigt att tänka på den även som småföretagare.

Vill du veta mer om Pensure AB eller kontakta dem, klicka här.

Innehållet på den här sidan är marknadsföring i samarbete med Pensure AB och informationen är inhämtad från pensure.se 2018-10-01. Marginalen Bank tar inget ansvar för eventuella ändringar.