Unikt erbjudande: lönehantering, HR-support & förmånsavtal i skräddarsytt paket.

Behöver ditt företag hjälp med lönehanteringen, kanske stöd med HR-frågor eller en extra hand med anställdas förmåner? Oavsett bransch och företagets storlek har vi ett upplägg som passar ditt företag. Välj mellan våra färdiga paketlösningar eller skräddarsy en tjänst utifrån dina unika villkor.

Få personlig service

Löneadministration och löneoutsourcing för företag

Du har mycket att vinna på att låta våra erfarna lönekonsulter sköta er löneadministration. Förutom en säker och effektiv lönehantering, frigör du värdefull tid för dig och personalen att utveckla företaget.

Frame 204.png

kort_v5 1.png

 

Förmånliga kort och konton

Erbjud företagets anställda förmånliga kredit- och bankkort. Våra kort kan omvandla köp till resor, ge upp till 50 dagars räntefri kredit eller fria kontantuttag över hela världen. Korten kan också laddas med unika rabatter och andra förmåner enligt era önskemål.

Samla all administration under ett tak

Det kan vara en djungel att välja pensions-, Hr- eller friskvårdslösningar till företagets anställda. Vi har samlat all kunskap en företagare behöver under ett tak och tar hand om delar eller hela företagets samlade administration.

c5636d5c-0ec8-4e63-bbff-3962a23848e6 1.png

All administration ni behöver samlad på en plats

Tjänsterna ditt företag behöver

Hos oss får du en skräddarsydd lösning som passar just din verksamhet och dina behov oavsett bransch och företagets storlek.Du betalar bara för de tjänster du har behov av.

Frame 218.svg

 • Modern löneadministration
  Skapa tidrapporter i mobilen och få korrekta lönespecifikationer. Vi sköter lönehantering för företaget och underlättar för dig som arbetsgivare.
 • Utläggs- och resemodul
  Fota utlägg och kvitton, få tillbaka pengarna på lönekontot och en färdig utläggsrapport till företagets ekonomiavdelning.

Frame 220.svg

 • Lönekontot
  Dina anställda förtjänar det bästa. Alla med Lönekontot får ränta på lönen från första kronan.
 • I’m Yours
  Ett enkelt gratiskort som går smidigt att koppla till både Swish och ett betalarmband.
 • Marginalen Traveller
  Kreditkortet med poängportalen som tar dig ut i världen. Nio smarta försäkringar ingår också.

 

Frame 221.svg

 • Pensionslösningar
  Vår samarbetspartner Pensure tar fram ett pensionspaket anpassat efter ditt företags villkor.
 • HR-support
  Allt från anställningsavtal till lönerevision, vi hjälper er att göra rätt.
 • Friskvård
  Tillsammans med våra erfarna konsulter tar vi fram friskvårdsförslag och andra fördelaktiga förmåner.

Kontakta oss

Vi gör vårt bästa för att kontakta dig inom en arbetsdag. Om du har önskemål om specifik tid och datum, vänligen uppge det i fältet. Vi ser fram emot att prata med dig!

Tjänsten tillhandahålls av Konsult AB Marginalen som är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Konsult AB Marginalen med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader. Du kan läsa mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Konsult AB Marginalen behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter