Vi gör det enkelt
för dig

Löpande redovisning, bokslut, deklaration, årsredovisning eller lönehantering? Auktoriserade redovisningskonsulter gör jobbet åt dig!

COREAPP4.png

Alltid tillgång till personlig kontakt

Vi erbjuder flexibla lösningar på de redovisningstjänster du faktiskt behöver.
Alltid av erfarna redovisningskonsulter som du kan ringa och skicka e-post till.

Vi erbjuder: 

  • Löpande redovisning
  • Bokslut
  • Deklaration
  • Årsredovisning
  • Lön

En app med de funktioner du behöver

Var du än befinner dig har du tillgång till all information i appen och kan genomföra dina ärenden när det passar dig:

  • Skicka fakturor
  • Attestera mottagna fakturor
  • Få ekonomisk uppföljning i realtid
  • Tillgång till all rapportering och redovisning

Digitaliserad bokföring med webbaserad åtkomst och en app som ger dig möjligheten att genomföra dina ärenden när det passar dig.

Så spännande, kontakta mig gärna!

Lämna dina kontaktuppgifter här, eller ring oss på 010-495 10 10.

Tjänsten tillhandahålls av Konsult AB Marginalen

Konsult AB Marginalen är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Konsult AB Marginalen med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader.

Läs mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Konsult AB Marginalen behandlar dina personuppgifter

Vad du än har för affärsidé kan du alltid inspireras av kreatörer, visionärer och gaseller som är några av alla våra kunder.

Några begrepp

Bokföring

Det praktiska arbetet med att registrera alla underlag som kommer till företaget, såsom kvitton och fakturor, som förändrar bolagets tillgångar & skulder.

Redovisning

Ett vidare begrepp, inkluderar själva bokföringen men avser även sammanställning och analys av ekonomiska rapporter, utför deklarationer, bokslut och årsredovisningar.

Redovisningskonsult

Yrkesroll som biträder externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning inom redovisning, beskattning och företagande.

Auktoriserad redovisningskonsult

Är en kvalitetskontrollerad redovisningskonsult. Kvalitetskontrollen utförs minst vart 6:e år av branschorganisationerna FAR och SRF. Det krävs således löpande vidareutbildning. För att erhålla auktorisationen krävs teoretiska kunskaper på akademisk nivå, inom redovisning, beskattning och viss juridik. Därutöver krävs minst 5 års praktiskt arbete som redovisningskonsult.

Revisor

Yrkesroll som syftar till granskning av bokföring, redovisning och förvaltning i företag och föreningar.

Projektredovisning

Projektredovisning är något för dig som vill få bättre kontroll över enskilda projekts lönsamhet. Marginalen har specialister i projektredovisning, som hjälper dig att matcha projektens intäkter och kostnader.  För tex reklambyråer och arkitektbyråer är det viktigt att få kontroll över hur många timmar en konsult lägger ner,

dels för planeringen av resurser, dels för att övervaka lönsamheten. För projektredovisning med avancerade behov, arbetar vi med bokföringsprogrammet Marathon. Kontakta oss för mer information eller en offert.