Lägg inte tid på lönehantering –
förbättra den

Du har mycket att vinna på att låta våra erfarna löneadministratörer sköta ditt företags löner. Förutom en säker och effektiv lönehantering, frigör du värdefull tid för dig och din personal.

 

Det här är fördelarna för dig

  • Personlig rådgivning av erfarna löneadministratörer
  • Modernt lönesystem med över 150 standardrapporter
  • Tidsredovisning på webben
  • Full koll på dina lönekostnader

Vi på Marginalen Core kan ta hand om det mesta som rör din lönehantering. I vårt enkla och överskådliga lönesystem kan du följa och attestera dina anställdas tidsredovisning, reseräkningar och semesterhantering. När du vill, var du vill.

 

Så här går det till

Vi tar ansvar för din lönehantering genom till exempel hantering av sociala avgifter, löneutbetalning och administration av kontrolluppgifter.

Vi som arbetar med löneadministration på Marginalen Core har lång erfarenhet och känner till lagar och skatteregler inom området. Utöver vår expertis får du tillgång till våra webbaserade verktyg för rapportering och uppföljning.

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster inom ekonomiadministration. Ring 020 - 408 408 eller lämna dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss.

Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnummer så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.