Har du gäldenärer utomlands?

När en kund i utlandet inte betalar ställs särskilda krav på hanteringen. Sedvänja och regler för hur du ska agera skiljer sig från land till land. På Marginalen har vi lång och gedigen erfarenhet av inkasso utomlands.

 

Vi har jobbat med gäldenärer utomlands sedan 1981

Att ha kunder utomlands som inte betalar kan låta krångligt. Och visst kan det vara svårt och ta längre tid, men vi har kunskapen och nätverket som gör det möjligt. Vi underlättar relationen mellan dig och din kund genom att under hela processen föra dialogen om hur vi kan lösa skuldfrågan. Det här gör att vi har Sveriges kanske främsta tjänster för utlandsinkasso. 

 

Vi har lokala partners globalt

Det är svårare att få betalt av kunder utomlands och det kräver mer erfarenhet. Dels för att reglerna för hur man får och ska agera skiljer sig mellan länder, men också för att kulturen spelar roll och det lönar sig att känna den väl. Vi vet vilka argument och påtryckningsmetoder som fungerar var. Mycket tack vare att vi redan 1981 gick med i internationella nätverk som ECA, European Collectors Association och Commercial Law League.

Så här går inkasso i utlandet till

 • 1

  Skicka underlag till oss

 • 2

  Vi skickar inkassokrav redan samma dag

 • 3

  Vårt ombud driver ärendet vidare om det behövs

 • 4

  Du får pengarna omgående efter att din kund betalat

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan få betalt enklare med hjälp av våra inkassotjänster.

Vill du veta mer om våra inkassotjänster?

Fyll i formuläret så hör vi av oss. Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnumer.

Har du frågor kring ett inkassokrav från oss?

Maila till inkasso@marginalen.se eller ring oss på 0771-89 89 00.

Inkasso AB Marginalen är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Inkasso AB Marginalen med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader.

Läs mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Inkasso AB Marginalen behandlar dina personuppgifter