Vår bostadsinkasso hjälper dig att få betalt

Att hyresgäster betalar sent eller inte alls kan slå hårt mot företagets likviditet och resultat. Vi har jobbat med inkasso i över 30 år, och kan vägarna för att du ska få betalt.

Bättre likviditet med snabbare betalningar

En hyresgäst som inte kan betala sin hyra i tid kan ha många skäl till det. Det vanligaste skälet är brist på pengar, andra försöker skaffa sig förlängd kredit tid eller så ligger det sociala problem bakom.

Oavsett vad som är skälet är det viktigt att dessa ärenden hanteras varsamt, på ett korrekt och smidigt sätt. För att göra det krävs det specialistkunskaper om vad lagen säger och stor erfarenhet från tidigare situationer.

Det är just den specialistkunskapen och erfarenheten som vi kan erbjuda er. Varje ärende hanteras enskilt med anpassade lösningar av er egen handläggare. Ni kan följa era ärenden via vår webbtjänst.

Effekten av att anlita ett externt inkassobolag blir att förfallna avier betalas snabbare och att hyresgästerna i högre grad håller sig till gällande regler.

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan få betalt enklare med hjälp av våra inkassotjänster.

Vill du veta mer om våra inkassotjänster?
Ring oss på telefon 0771-46 46 46 eller fyll i formuläret så hör vi av oss. Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnumer.

Har du frågor kring ett inkassokrav från oss?
Maila till inkasso@marginalen.se eller ring oss på 0771-89 89 00.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.