Sälj dina fordringar till oss

Har du förfallna eller avskrivna fordringar du inte längre räknar med att få betalt för? Sälj dem till oss och omvandla problem till pengar.

 

Omvandla förfallna fordringar från problem till pengar

Du kan få ut pengar av dina förfallna fordringar och samtidigt slippa massor av administration, men då behövs erfarna människor. Våra medarbetare har lång erfarenhet och med hjälp av våra system och processer kan de snabbt bedöma värdet i fordringarna. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om varför vi har branschens nöjdaste kunder.

Vi köper även fordringar som inte har förfallit, läs mer om hur vi kan hjälpa dig under Fakturaköp.

 

Du tjänar på att vi är duktiga på gamla fordringar

Vår erfarenhet lönar sig när du vill göra dig av med förfallna fordringar, eftersom vi snabbt kan bedöma värdet i dem. Säljer du dem till oss så får du betalt direkt. Då slipper du samtidigt administration, minskar kreditförlusterna och kan stryka en sak till på att-göra-listan.

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan få betalt enklare med hjälp av våra inkassotjänster.

Vill du veta mer om våra inkassotjänster?

Ring oss på telefon 0771-46 46 46 eller fyll i formuläret så hör vi av oss. Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnumer.

Har du frågor kring ett inkassokrav från oss?

Maila till inkasso@marginalen.se eller ring oss på 0771-89 89 00.

Inkasso AB Marginalen är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Inkasso AB Marginalen med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader.

Läs mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Inkasso AB Marginalen behandlar dina personuppgifter