Information om leasingförsäkring

Den utrustning som leasas av oss måste vara försäkrad genom en för Marginalen Bank fullgod försäkring, antingen via Marginalen Banks allriskförsäkring för leasad egendom eller via uppvisad företagsförsäkring som har fullgott skydd för den leasade egendomen.

Marginalen Banks allriskförsäkring

Försäkringen gäller för fysisk skada på eller förlust av försäkrad egendom orsakad av plötslig och oförutsedd händelse, det vill säga en allriskförsäkring som även omfattar maskinskada.

För dator och teknisk kontorsutrustning gäller försäkringen för plötslig och oförutsedd utifrån kommande händelse, det vill säga en allriskförsäkring.

För fullständig omfattning och samtliga undantag i försäkringen hänvisar vi till de fullständiga försäkringsvillkoren som ni finner nedan.

Försäkringsgivaren är Gjensidige Forsikring ASA, Norge, Svensk filial med organisationsnummer 516407-0384. Postadress: Box 3031, 103 61 Stockholm.

Allt ryms inte på en hemsida,  lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi kan.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.