Marginalen delar ut pris på årets Frannygala

Frannygalan

Den 19:e mars fick den årliga Frannygalan av stapeln på Grand Hotel i Stockholm och Sibylla tilldelades utmärkelsen Årets Franchisekedja.

Samtidigt delades priser för första gången ut i fyra helt nya priskategorier: ”Framtidens Franchise”, ”Årets Marknadsföring”, ”Årets Franchisebragd” och ”Årets Franchisetagare i Sverige”.

– Intresset för att anmäla företag till Frannygalan har i år varit långt större än tidigare så de olika jurygrupperna har haft ett hårt jobb med att nominera företag och slutligen utse en vinnare. Det visar på en utbredd stolthet över att arbeta med en framgångsrik affärsmodell som varje år omsätter 245 miljarder kronor och sysselsätter 132 000 människor i Sverige, säger Johan Martinsson, vd för Svensk Franchise.

Utmärkelsen Årets Franchisetagare i Sverige delades ut i samarbete med Marginalen Bank och Max Käll var uppe på scenen för att dela ut priset som gick till Wayne´s Coffee (Sundsvall, Härnösand och Umeå).

Motiveringen löd: Vinnaren har varit mycket trogen sitt koncept och utvecklar sina duktiga medarbetare. Verksamheten växer med fler enheter och god lönsamhet. Man jobbar aktivt med stöd och feedback till sina kedjekollegor.

Läs hela pressmeddelandet här