Marginalen Bank blir ny partner till Folkspel

Folkspel och Marginalen Bank har tecknat ett samarbetsavtal. Samarbetet innebär att Marginalen Bank finansiellt stödjer Folkspel i utbyte mot bland annat exponering i samband med aktiviteter kring Bingolotto och Sverigelotten. En del av Folkspel blir även kund hos Marginalen Inkasso.

- Folkspel är glada över att Marginalen Bank vill stötta svenskt föreningsliv. Samarbetet innebär att vi får en aktiv partner med många tjänster som kommer gynna Folkspel och därigenom svenskt föreningsliv. I ett partnerskap bolag emellan gäller det att ha ett genuint intresse och engagemang för den andra partnern, dess verksamhet och uppdrag. Detta är något som Marginalen Bank verkligen utstrålar, säger Johan Lindqvist, Försäljningschef på Folkspel.

- För oss är det viktigt att våra insatser kan bidra till att göra skillnad i samhället. Genom samarbetet är vi med och stödjer ett stort antal idrottsföreningar samt olika intresse- och patientorganisationer, vilket känns mycket tillfredställande. Sen tror jag att vårt utbud med enkla och transparanta bankprodukter med schyssta villkor passar svenskt föreningsliv, säger Christina Johansson, kommunikations- och marknadschef på Marginalen Bank.

Om Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Kontakta oss

Johan Lindqvist, Försäljningschef, Folkspel
0702-11 53 67
johan.lindqvist@folkspel.se

Anders Karlström, Informationschef, Marginalen Bank
0707-35 36 77
anders.karlstrom@marginalen.se