Fri entré till Nordens största maskinmässa!

2015.05.06

MaskinExpo är en mässa fylld av smarta tips, nya maskiner och lönsamma tillbehör. Under tre dagar har du möjlighet att se och provköra årets nya grävare, hjullastare, skopor, bilar, klippare och redskap. Vi kommer att hålla till ute på STOXA, 12 kilometer från Arlanda, 28-30 maj.

Vi på Marginalen Bank kommer att finnas på MaskinExpo för tolfte året i rad och detta vill vi fira tillsammans med nya och gamla kunder! Klicka på länken nedan för fri entré till mässan. Välkommen till monter 966 för att prata finansiering med oss!

Klicka här för att hämta din fribiljett

Om MaskinExpo 

MaskinExpo är Nordens största maskinmässa och arrangeras varje år i maj under tre dagar. Utställare finns inom byggnation, vägunderhåll, entreprenad, åkeri, fastighetsskötsel, skogsbruk, lantbruk och finansiering.

Man kan se och provköra grävmaskiner, hjullastare, pickuper, transportbilar, skyliftar, minigrävare och mycket annat. Mässan lockade förra året 338 utställare och 21 642 besökare.

Vi kommer att ha en egen monter som kommer att bemannas av säljare från Företagsbanken, där vi kommer att informera och sälja alla våra produkter, såsom objektsfinansiering, factoring, fastighetsfinansiering, företagslån, inkasso mm.

Varför ska du komma på MaskinExpo?

MaskinExpo är en Fackfolkfest, mässan där det knyts kontakter och görs affärer. Hit kommer köpstarka kunder från hela landet och Norden. Förra året var det 21 642 besökare under tre dagar.

Dessutom är det ett bra tillfälle att prata med våra representanter om ekonomi.