Många besökte oss på nordens största småföretagarmässa ”Eget Företag”, som ägde rum 10 – 12 november i Älvsjö

Eget Företag | Marginalen Bank

Vi diskuterade med våra besökare vad man ska tänka på som blivande eller nybliven företagare. Vi förklarade och exemplifierade våra olika finansieringslösningar med betoning på factoring, leasing och kontokredit. Det var mycket uppskattat bland besökarna”, säger Daniel Olofsson, affärsansvarig på Marginalen Bank.

Vi bjöd också på gott kaffe och konkreta tips angående finansiering. Utöver det hade vi en trevlig tävling med tema hållbarhet. Ett stort antal personer var med och tävlade. Dom tävlande skulle gissa antalet profilerade miljöpennor (gjorda av majs) som fanns i en glasburk. Som utslagsfråga bad vi om ”ditt bästa miljötips”.

Grattis till Fede som var närmast rätt antal pennor och hans miljötips ”Upcycle material” avgjorde tävlingen. Upcycling kan förklaras att med olika processer omvandla avfall eller uttjänta produkter och på så sätt förlänga produkternas livscykel. Se våra länkar med bra och inspirerande tips:

Sammantaget så kan vi konstatera att det var högt tryck i vår monter vilket vi är mycket glada för. Tack alla ni som kom och besökte oss, kunder och alla nya vänner!