Välkommen till inkassobolaget där människan räknas

Det är människor som avgör om vi lyckas med inkassoåtgärder. Vi har en av branschens längsta erfarenhet och juridisk expertis, vilket gör att våra handläggare fattar rätt beslut i olika situationer så att du får snabbare betalt.

 

Över 35 års erfarenhet på din sida

Vi har sysslat med inkasso sedan 1979, vilket lärt oss att det är människor som avgör hur framgångsrika inkassoåtgärderna blir. Självklart har vi väl utvecklade system och processer, men besluten och avvägningarna överlåter vi åt våra erfarna och juridiskt kunniga medarbetare. En annan sak vi lärt oss är att ju mer vi sätter oss in i gäldenärens situation, desto större är chanserna att du får betalt.

Så här går det till:

  • Du skickar underlag till oss
  • Vi skickar inkassokrav redan samma dag
  • Du följer dina ärenden via vår webbtjänst
  • Betalningen finns på ditt konto omgående efter att din kund betalt
  • Om kunden inte betalar gör vi efter 12 dagar en bedömning av lämpliga fortsatta rättsliga åtgärder.

En tredje part underlättar relationen mellan dig och din kund när du inte får betalt. Kan din kund inte betala i nuläget bevakar vi den framtida betalningsförmågan.

 

Långtidsbevakning

Att efterbevaka avskrivna fordringar kräver en erfarenhet som inte alla har. Framförallt handlar det om att ha bra rutiner och att lära känna människan bakom skulden. Vi har branschens mest nöjda kunder, har du lust att testa oss? Det lönar sig att inte släppa en enda skuld.

Långtidsbevakningens fördelar för dig

  • Vi meddelar din kund via brev att vi bevakar skulden
  • Om kunden inte betalar tar vi personlig kontakt och tittar djupare på kundens ekonomiska status
  • Bedömer vi att utmätning krävs skickar vi en ansökan till Kronofogden
  • Vi jobbar löpande för att din fordran inte ska preskriberas

 

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan få betalt enklare med hjälp av våra inkassotjänster.

Vill du veta mer om våra inkassotjänster?
Ring oss på telefon 0771-46 46 46 eller fyll i formuläret så hör vi av oss. Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnummer.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.