Ge dig själv tid över –
låt oss sköta bokföringen

På Marginalen tar vi hand om hela eller delar av redovisningsarbetet, från att registrera verifikationer till att göra bokslut. I våra egna program eller i dina, i dina lokaler eller i våra. Hos oss är det helt ditt behov som styr.

 

Det här är fördelarna för dig

  • Någon som tar helhetsansvar – rätt åtgärd i rätt tid
  • Tillgång till utbildad och uppdaterad personal
  • Uppdateringar om de senaste lagarna och reglerna
  • Tid till din verksamhet

Undersökningar visar att småföretagare lägger mer än 40 timmar i månaden på administration och ekonomi. Låt oss på Marginalen Core minska den siffran drastiskt.

Med oss har du alltid tillgång till den senaste kunskapen, reglerna och systemen. Vi tar ett helhetsansvar för din redovisning så att du kan sova lugnt om nätterna. Och ägna dig åt din verksamhet på dagarna.

 

Så här går det till

Vi på Marginalen Core tar hand om hela eller delar av redovisningsarbetet, från att registrera verifikationer till att göra bokslut. I våra egna program eller i dina, i dina lokaler eller i våra. Hos oss är det helt ditt behov som styr.

Vi växer när du växer och ser till att alla system och program är uppdaterade. Vi håller er också uppdaterade på nya lagar och regler.

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster inom ekonomiadministration. Ring 020 - 408 408 eller lämna dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss.

Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnummer så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.