Fakturera utan att administrera

Fakturering är en stor tidstjuv hos många företag. Vi på Marginalen har effektiva rutiner och ett system för kundreskontran som spar dig rejält med tid. Och visst är tid pengar?

 

Det här är fördelarna för dig

  • Minskad administration
  • Tillgång till rutiner för efterbevakning, inkassohantering m.m.
  • Full koll på varenda faktura via internet

Vill du så kan ni själva sköta faktureringen medan vi tar hand om kundreskontran, påminnelse- och räntefaktureringen. Även det här minskar er administration.

Att lämna över kundreskontran till oss betyder minskad tid till betalning. Ordning och reda lönar sig helt enkelt.

 

Så här går det till

Först tar vi tillsammans fram en lösning i en omfattning som passar just dig. Sedan skickar du löpande faktureringsunderlag till oss så att vi kan skicka rätt fakturor på rätt dag. Vi bevakar sedan inbetalningen.

Vi utformar såklart fakturorna med din logotype och ditt företagsnamn. Du har total koll över fakturaprocessen i ditt reskontrasystem via vår internettjänst. Det ger dig ständigt uppdaterad information om dina fakturor och kundbetalningar.

Allt ryms inte på en hemsida, kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster inom ekonomiadministration. Ring 020 - 408 408 eller lämna dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss.

Ange ditt namn och företag samt mailadress eller telefonnummer så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Marginalen Bank hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Genom att ange ditt mobilnummer och/eller din e-postadress lämnar du ditt samtycke till att ta emot eventuell information eller erbjudande från Marginalen Bank via sms och/eller e-post.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.